Крісла та стільці

Крісла та стільці

Предмети меблів, призначені для сидіння, використовуються всюди - в офісах, громадських установах, кафе, барах і ресторанах, а також будинки. Табурети, стільці, пуфи, банкетки, крісла знаходять своє застосування в різних сферах людської діяльності.

Зручні, міцні табурети часто використовують на кухні, вони стануть в нагоді під час великого застілля, так як не займають багато місця при зберіганні, легко миються, відрізняються простотою і функціональністю. Стільці повсюдно використовуються в віталень, столових - їх форма і матеріал виготовлення можуть бути самими різними. Їдалень та вітальні меблюються дерев'яними стільцями з м'якими сидіннями, а пластикові стільці використовують в якості садових меблів, на терасах або в літніх кафе; в спальні будуть незамінні низенькі банкетки або пуфики, зручні широкі крісла забезпечать затишок і комфорт під час перегляду улюблених фільмів або читання книг.

Для роботи за комп'ютером вдома або в офісі можна використовувати спеціальні ергономічні офісні крісла. Комп'ютерний стілець забезпечує збереження постави, зменшує навантаження на хребет; висоту сидіння, а також нахил спинки в таких кріслах можна регулювати. Скільки коштує стілець, можна дізнатися в інтернеті, переглянувши каталог магазину SM Tools. Ви можете порівняти ціни, умови оплати і доставки, вибравши найбільш влаштовує вас варіант.

На що звернути увагу при виборі?

При виборі стільців і крісел важливо врахувати їх призначення, умови експлуатації, матеріал виготовлення, додаткові особливості. Виготовляють ці предмети меблів з різних матеріалів.

  • Стільці, табурети, крісла з дерева відрізняються естетичністю, вони нешкідливі, не викликають алергії, довговічні; однак такі вироби мають досить високу вартість, яка виправдана їх високою якістю та відмінним зовнішнім виглядом. Дерев'яні стільці можуть бути жорсткими (без оббивки і м'якою прошарку), напівжорсткими або жорсткими (товщина пом'якшує матеріалу може досягати 40-50 мм).
  • Вироби з відходів лісової промисловості - деревостружкової плити (ДСП), плит МДФ, деревинно-волокнистої плити (ДВП) зовні нагадують дерево, дешеві і практичні.
  • Меблі з лози або ротанга - як натурального, так і штучного - використовується в місцях відпочинку, на дачі, в саду, на терасі; вона міцна, легка і зручна.
  • Стільці з металу - міцні, довговічні вироби, виготовлені методом штампування або кування окремих елементів, зазвичай такі стільці мають м'яке сидіння, яке може бути знімним.
  • Меблі з пластика - недорога, легка, завдяки простоті виготовлення має велику різноманітність кольору і форм. Пластик найбільш часто використовується для виготовлення меблів, призначеної для застосування на відкритому повітрі, так як матеріал не піддається корозії, стійкий до впливу вологи і води.

Оббивка може бути матер'яної, шкіряної, зробленої зі шкірозамінника або інших матеріалів, кожен з яких має свої особливості. При виборі оббивки важливо враховувати умови експлуатації меблів, необхідність її частого миття або чищення, вплив вологи, ультрафіолету або схильність механічних впливів. Ціна меблів визначається багатьма факторами - це використовуваний матеріал для корпусу і оббивки, оригінальність дизайну, а також виробник, від якого залежить якість товару.

Купити стільці і крісла в Україні

Зробити замовлення і купити оригінальні стільці для їдальні, комп'ютерні та офісні крісла, садові меблі і практичні табурети за прийнятною ціною можна онлайн - в інтернет-магазині SM Tools (Україна, Київ). Замовити стілець або крісло через інтернет вигідно і зручно, адже наш магазин забезпечить доставку в Києві, Харкові, Дніпрі та по всій Україні в найкоротші терміни.

Каталог магазину містить широкий вибір різних товарів, вибрати і купити потрібні вироби за допомогою інтернету можна, використовуючи додаткові фільтри, що стосуються типу меблів, матеріалу виготовлення, матеріалу оббивки, ціни і компанії-виробника. Стілець-крісло, барний стілець і інші меблі від відомих виробників, призначена для сидіння, представлена ​​в широкому асортименті в інтернет-магазині SM Tools, який відрізняють висока якість продукції, уважне ставлення до покупців, оптимальні ціни.

 
 
 

Крісла та стільці