Літаки на радіокеруванні

 Радіокерований реактивний літак - відмінна іграшка на пульті управління

Літальні апарати виконують з надміцного матеріалу, що витримує падіння і механічний вплив, що дозволяє починати вчити діток користуватися джойстиком з досить раннього віку. Керувати таким пристроєм нелегко, тому замовляти іграшкову модель літака на пульті радіоуправління для дітей до семи-дев'яти років не варто. Купити літаючу іграшку - модель літака на радіоуправлінні в Україні можна в магазині SM Tools (Київ).

Будь-який підліток буде радий отримати подібний подарунок від батьків або родичів. Літати на літаку з пультом управління в компанії батька або друзів, проробляючи круті петлі і віражі - захоплююче заняття, здатне перерости в хобі на все життя. Щоб починати навчатися "водіння" планера, потрібно для початку замовити і купити радіокеровану модель літака; в широкому асортименті вони представлені в інтернет-магазині SM Tools з доставкою в Київ або інші міста України.

Якщо у вашій родині більше однієї дитини і ви плануєте купити модель літака на дистанційному управлінні, знайте, що разом з покупкою вам доведеться скласти розклад польотів для дітей. Управління з землі стане захоплюючим заняттям не тільки для підлітка, це буде цікаво і будь-якій дорослій. Спробувати себе в ролі пілота, стоячи на землі, обов'язково захоче кожен член вашої родини.

Види літальних апаратів

Перш, ніж замовляти іграшковий літак на пульті управління, вивчіть головні їх особливості. Це допоможе правильно підібрати підходящий вам варіант.

  • Літаючий керований апарат може бути представлений одним з двох типів моделей. Перші оснащені двигуном внутрішнього згоряння, їх часто використовують для тренувань і напрацювання навичок управління пристроєм. Також вони використовуються досвідченими пілотами для відпрацювання в небі різних фігур. Другі оснащені електромотором. Вони легше налаштовуються, більш прості в експлуатації, швидше "відповідають" рухом на дотик пульта і володіють надміцним корпусом.
  • Найбільш часто зустрічаються тренувальні моделі. Ціна літака на радіоуправлінні для тренувань досить низька з урахуванням їх можливостей. На таких "малюків" найчастіше встановлені ДВС, рідше - електродвигуни.
  • Тренувальні літаки поділяються на низкоплан і високоплан. Вони відрізняються аеродинамічній формою, крилами і матеріалом виготовлення. Низкоплан розроблені таким чином, що з ними може впоратися навіть початківець "пілот", який хоче купити модель і вчитися керувати літаком.

Для виконання фігур в процесі польоту використовують пілотажні літаки. Вони не призначені для новачків. При невдалому приземленні невмілим пілотом такі радіокеровані іграшки можуть вийти з ладу. Вони мають особливу форму для забезпечення маневреності та легкості.

Для виконання 3D фігур в повітрі використовуються фан-флаєри. Це спеціальні літаючі пристрої, що володіють настільки точними механізмами нахилу і відповіді на натискання пульта, якими тільки може володіти радіокерована модель. Літаючі іграшкові пристрої започаткують хобі вашої дитини і стануть приємним сюрпризом для дорослого чоловіка.

Комплектація реактивних планерів

Купити реактивні RC моделі літаків можна в трьох варіантах. Вибрати один з них ви можете, спираючись на ваші захоплення, мета покупки і фінансові можливості.

Роблячи покупку для подарунка, вибирайте RTF комплектацію моделей радіокерованих літаків, в якій все готово до першого польоту. Якщо ви або ваша дитина хочете відчути себе механіком, можна придбати KIT-набір для початківців, який представляє собою безліч деталей різного розміру і форми для складання радіокерованого літаючого апарата. Всі комплектуючі до нього ви будете купувати і збирати окремо. Якщо у вас вже є досвід підкорення неба з землі і вимоги до літачок вище звичайних, зверніть увагу на ARF комплектацію. У коробці ви знайдете модель для польоту, а АКБ і пульт управління, будь то штурвал або джойстик, придбаєте окремо, за власними уподобаннями.

Ціна літака на пульті радіо управління безпосередньо залежить від його комплектації, потужності і виробника. Вартість радіокерованого літака для професіоналів в повній комплектації буде вище, ніж літаючого керованого літака для дітей.

Асортимент і ціни

Магазин SM Tools (Україна) пропонує широкий вибір літаючих апаратів від відомих світових виробників. Кожна радіокерована модель літака виправдовує свою ціну якістю і довговічністю. Купити літак на пульті управління ви можете в Києві за вказаною на сайті адресою або скориставшись доставкою транспортною компанією в свій населений пункт в Україні.

Ви можете вибрати пристрій на бензиновому або електричному двигуні, з камерою, шасі, що вбирається, бортовими вогнями, акробатичним режимом і функцією 3D-пілотажу. У нас знайдеться планер під будь-який ваш запит. Щоб ваші польоти проходили успішно, перш, ніж підняти літальний апарат в небо, проведіть з ним кілька годин на землі, вивчаючи базові принципи його роботи та управління. Коли впораєтеся з цим завданням, сміливо дайте йому увірватися в небо.

Літаки на радіокеруванні