Змішувачі для умивальника

Змішувач для раковини

У сучасних реаліях кран-рукомийник є не тільки необхідним атрибутом ванної кімнати, але і яскравим акцентом в інтер'єрі санвузла: виробники сантехніки придумали безліч різних видів дизайну для змішувача, тому ви точно зможете підібрати той, який ідеально впишеться в навколишній простір.

Крім відмінностей в дизайні, зрозуміло, є функціональні відмінності в кранах / змішувачах для умивальників. Для початку вам потрібно визначитися з тим, чи хочете ви, щоб кран був вбудований в раковину / умивальник або розміщений на стіні. Найбільш популярним рішенням є перший варіант, так як він дешевше, надійніше і простіше в установці. Про навісних моделях необхідно сказати, що вони виглядають більш стильно і креативно.

Які бувають крани для раковини?

Говорячи про вбудованих в раковини змішувачах, виділяють чотири різновиди механізмів управління:

  • з одним важелем;
  • з двома вентилями;
  • з сенсором;
  • порційні.

Одноважільні моделі користуються найбільшим попитом у споживачів по ряду причин. По-перше, управляти температурою і напором води, використовуючи при цьому одну руку, набагато зручніше, ніж намагатися зробити те ж саме, але за допомогою двох рук і вентилів. Плюс, якщо говорити про громадські місця, змішувач кран є більш гігієнічним рішенням. Адже в разі наявності двох вентилів людині доведеться двічі контактувати з їх поверхнею (не завжди чистою), щоб відрегулювати напір і температуру води.

Моделі з двома вентилями вважаються класичним варіантом, однак, як ми вже згадали, найменш гігієнічним. Сенсорні змішувачі - представники передових технологій сучасності і виглядають вельми цікаво. Не можна сказати, що вони користуються підвищеним попитом, через досить високу ціну і не дуже простий установки.

Порційні змішувачі є обов'язковими елементами раковин санвузлів в поїздах, літаках, деяких громадських закладах. Вони дозволяють максимально скоротити обсяг використання води. Адже для того, щоб намочити руки, вам необхідно натиснути на важіль і тримати його, поки вам буде необхідна вода. Якщо ви відпустіть - вона перестане текти.

Де купити змішувач для умивальника / рукомийника?

Швидко і зручно купити змішувач для раковини можна в інтернет-магазині sm-tools.com.ua. Поспішаємо вас порадувати, що ціна на змішувач (кран) для умивальника (раковини) є дійсно доступною для всіх. Ми дбаємо про якість пропонованої продукції, тому ви можете не сумніватися в довшому терміні служби придбаного змішувача або будь-який інший позиції з нашого каталогу.

Якщо вам буде потрібна допомога, звертайтеся до наших менеджерів, які обов'язково вам допоможуть у прийнятті рішення, попередньо ознайомившись з вашими вимогами і запитами.

Змішувачі для умивальника