Пароочищувачі

Що собою являють пароочисник і відпарювач?

Сучасна побутова техніка здатна не тільки полегшити прибирання приміщення, а й забезпечити його знезараження. Для таких робіт застосовується пароочиститель, він же - парогенератор, функція якого полягає в чищенні і дезінфекції поверхонь, матеріалів. Єдина умова - стійкість цих поверхонь до гарячого пару, температура якого перевищує 130 ° С.

З пароочищувачем звичайна домашня прибирання стає простіше, легше і ефективніше. Прилад цікавий тим, що не вимагає застосування хімічних засобів, дезінфікує підлоги, стіни, одяг, меблі, позбавляючи їх від кліщів і мікроорганізмів, забезпечує зволоження повітря, знищення дрібного пилу.

Зовні пароочиститель виглядає як пилосос із звуженою трубкою. З цієї трубки з силою виривається пар, на відстані 40-50 см проникає в найдрібніші щілини, найвіддаленіші куточки. Під час прибирання не можна забувати про правила техніки безпеки, адже гаряча пара обпікає!

Звичайно, розумний апарат не виробляє повну прибирання, розчиняючи і знезаражуючи грязь, що накопичилася. Після закінчення пароочісткі корисно пройтися по квартирі ганчірочкою, ніж довершити ідеальну прибирання.

Ще один прилад, який полегшує життя господині - отпариватель, тобто праска з подачею гарячого вологого повітря. Придумали його для відновлення форми фетрових капелюхів, а згодом їм стали замінювати праска, особливо для складних моделей одягу.

Праска і отпариватель - не конкуренти, якщо праска хороший для натуральних тканин, загладжування складок, то отпариватель розпрямляє синтетичні волокна, вигладжує одяг складного крою.

Відпарювачі і пароочищувачі в SM Tools

Побутова техніка, якою б складною вона не була, повинна бути надійною. Прийнявши рішення купити пилосос, отпариватель або пароочиститель (парогенератор) для збирання паром, слід пам'ятати, що вся побутова техніка в SM Tools безпечна і надійна за умови правильної експлуатації.

Наш інтернет-магазин пропонує різні види побутової техніки відомих світових брендів:

 

  • Black & Decker;
  • Кархер;
  • Рассел Хоббс;
  • Полті;
  • Steam One і інших.

 

 

 

 

Ціна пароочищувачів, пилососів в повній мірі відповідає якості і залежить від комплектації - чим більше функцій делеговано приладу, тим він дорожчий.

Каталог SM Tools представляє якісні, зручні для прибирання апарати, що виконують безліч функцій. Парогенератор (паровий очищувач) здатний:

 

  • розгладити м'яті штори;
  • очистити сантехніку від нашарувань;
  • продезінфікувати дитячу, спальню, кухню.

 

Деякі господині додають в резервуар з водою кілька крапель ароматичних масел, забезпечуючи не тільки усунення неприємних запахів, але і наповнюючи повітря в квартирі приємним ароматом.

Розміри техніки для прибирання різні - є моделі легкі, компактні, з різними насадками. Пропонуються також потужні агрегати, покликані упорядковувати офіси і цеху, лікарняні палати та зали дитячих садків.

Прибирання паром з такими сучасними апаратами стає приємним проведенням часу.

Покупки в SM Tools

Купувати товари в SM Tools приємно і корисно. Зручний каталог допомагає швидко вибрати потрібні речі, незалежно від їх розміру і призначення, якість - завжди відмінне. Щоб купити паровий очищувач для використання пара під час збирання, досить визначитися з моделлю, відправити її в віртуальну корзину і виконати запропоновані дії з оформлення замовлення.

Ввічливі досвідчені менеджери завжди прийдуть на допомогу в скрутній ситуації.

Доставка здійснюється в обумовлені терміни, в точку видачі транспортної компанії або за вказаною адресою.

Приємних вам покупок!