Каталог веломобілів

Самые популярные запросы:

Веломобиль     Веломобиль BERG    

За кермом з трьох років

Коли вашому малюкові виповниться 3 роки, його цілком можна садити за кермо - не справжньої машини, звичайно. Першим досвідом водіння може стати дитяча радіокерована машинка, електромобіль або Веломашина. Це зручне рішення для сімей, які живуть неподалік від паркової або лісової зони, а також у приватному секторі.

Дитячі веломобілі завойовують серця маленьких гонщиків своїм зовнішнім виглядом, адже більшість з них виглядає як картинг-машинка. Велокартінг припаде до душі не тільки розбійникам-хлопчакам. Дівчатам теж частенько хочеться покататися на таких моделях.

Купуйте дитячий велокарт для постійного використання і забезпечте малюкові постійну тренування ніжок і суглобів. У дитячій веломашині потрібно не просто рулити і тиснути на педаль - їх потрібно крутити, як на справжньому велосипеді.

Якщо в сім'ї двоє і більше дітей, купіть дитячий двомісний веломобіль. Діти зможуть кататися разом і крутити педалі по черзі. Пасажирське сидіння в такій моделі витримує вагу до 100 кілограмів. Дитина буде щасливий можливості прокатати з вітерцем батьків!

Такі машинки виконані з звареного метала, з майданчиком для ніг пасажира і переднім поручнем. Вони міцні і зносостійкі, тому в парк на прогулянку малюк може спокійно відправитися з татом і помінятися сидіннями, коли втомиться крутити педалі. Дорослі діти теж можуть їздити на таких траспортних засобах і катати молодших братів і сестер або друзів.

Як вибрати машинку для дитини?

У нашому магазині представлені різні моделі, що розрізняються за віковою категорією, кольором, зовнішнім виглядом і конструкції. Ви знайдете те, що сподобається навіть самому вимогливому і примхливому маляті.

Купити дитині веломашину - означає забути про необхідність брати з собою коляску і котити її поруч всю прогулянку. На особистому транспорті малюк впорається з цим завданням сам, а ви зможете насолодитися смачною кавою або чаєм, спостерігаючи за самостійною грою свого чада.

Веломобілі ще називають педальними картами. Назва отримана за рахунок схожості з машинами для картингу, а в рух вони приводяться за допомогою педалей. На таких моделях весело влаштовувати гонки по паркових доріжках. Розвага буде цікаво і трьохлітками, і підліткам.

Для дітей старшого віку можна купити квадроцикл - веломобіль з мотором. У нього більше функцій, яскравіше зовнішній вигляд і він розвиває велику швидкість.

Представники світових брендів в одному місці

У магазині SM Tools ви можете купити велоавтомобіль одного з популярних світових брендів, таких як Berg або Kidigo. Також на сайті представлені каталки-самокати від новозеландського бренду EzyRoller, ретромобілі від німецького Goki, педальні машинки від Puky і Ketller Daytona.

Для дітей від шести років можна доглянути американський квадроцикл з електроприводом Razor Dirt Quad. Любителям спільного катання варто звернути увагу на бестселер в нашому магазині - голландський Berg Duo Chopper Frame. Подібні моделі закуповують для здачі в оренду для катання по паркам, скверам і набережних. Мати такий будинку буде незвичайним перевагою перед однолітками і іншими дітьми. Володіючи таким транспортом, ваша дитина ніколи не залишиться без компанії і вже точно не буде сидіти зі смартфоном весь день.

Ціна веломобіля залежить від його типу і виробника. Якщо ви ще не визначилися з вибором транспорту для свого чада, зв'яжіться з нашими менеджерами. Вони допоможуть вам підібрати потрібну модель по вашим перевагам і бюджету.

Веломобілі