Кухонний ніж Victorinox Forged Chef's Grand Maitre 7.7403.20G
Кухонні ножі Victorinox діляться на дві категорії: професійні та аматорські. Призначення кожного ножа визначається низкою ознак. До них відносяться конструкція та параметри леза, тип його заточування, а також особливості рукояті.
Лезо клинка може мати гострий, тупий, зрізаний або закруглений кінчик. Сама форма леза може бути прямою чи вигнутою. Визначальне значення має тип ріжучої кромки. У нашій колекції можна побачити оригінальні швейцарські ножі з гладко заточеною або серрейторною робочою поверхнею. Гладкий меч більш універсальний. З його використанням доступними стають будь-які кухонні роботи. Це може бути обробка м'ясної туші, відділення м'яса від кістки, нарізка м'яса, птиці та риби, очищення фруктів та овочів.
Є свою незаперечну перевагу і у серрейторних мечів для кухні – це висока зносостійкість. Ножі із зубчастою ріжучою кромкою можуть прослужити набагато довше за свої «гладко кромчасті» аналоги.
Професійні серії Fibrox, Forged та Swibo можуть використовуватись на великих ресторанних кухнях або заготівельних підприємствах. Кухонні ножі цих серій мають дуже міцну конструкцію. Після строгого тестування даних клинків, було встановлено їх абсолютну придатність для безперервної повсякденної експлуатації. Клинки Victorinox мають зручну форму рукояті, що дозволяє не втомлюватися руці, в умовах активних навантажень.
Кухонні мечі Вікторінокс для професіоналів, оснащуються масивними, товстими лезами. Вони мають виражене заточення, розрахована на довгострокову службу.
Серії: Forged
Призначення: кухарський
Довжина: 200мм
Вага: 0.417 кг
Колір чорний
Батьківщина бренду - Швейцарія



