Кухонний ніж Victorinox Fibrox Boning 5.6603.12
Обвалочний ніж із вузьким лезом маленького розміру. Має жорстке вигнуте лезо, зручну, ергономічну рукоятку з фіброксом, завдяки чому рука не зісковзує і не прослизає, що дуже важливо при такій роботі з м'ясом та тушею. З таким ножем відділення м'яса від кістки – швидка та легка робота.
Цей обвалочний ніж має потужний і дуже гострий клинок, який сприяє рухливості та швидкості при роботі з ним. Конструкція ножа дозволяє користуватися ножем як прямим і зворотним хватом.
Оскільки обвалка м'яса передбачає роботу з великою і важкою вагою, причому м'ясо нерідко доводиться відокремлювати до кістки, тут дуже цінуються хороші ножі, які є основним робочим ножем м'ясника. А професійні ножі допомагають працювати більш ефективно та з мінімальним ризиком.
Довжина леза: 12 см
Матеріал леза: високоякісна нержавіюча сталь.
Матеріал рукояті: Fibrox
Країна походження - Швейцарія
Гарантія – 12 місяців

