Кухонний ніж Victorinox Fibrox Boning 5.6003.15M
У харчовій промисловості велике значення надається безпеці під час роботи з ножами. Це дуже цінується при роботі як із готовою продукцією, так і з сировиною.
Щоб задовольнити зростаючі вимоги у галузях обробки м'яса, Victorinox регулярно випускає нові моделі різних спеціалізованих ножів. У серії обвалочних ножів з'явилося кілька нових моделей із індексом М.
Нова безпечна ручка з варіацією у вигляді захисного носа дозволяє працювати і більш ефективно і з мінімальним ризиком. А невелике, жорстке лезо дуже зручне під час роботи.
При розробці цієї моделі обвалочного ножа зусилля творців були прикладені для уникнення прослизання руки на лезі самого ножа, що важливо при обвалюванні туші.
- невеликий розмір
- особливо безпечна рукоять із захисним "носом"
Довжина леза: 15 см
Матеріал леза: високоякісна нержавіюча сталь.
Матеріал рукояті: Fibrox
Країна походження - Швейцарія
Гарантія – 12 місяців

