Дитячі коляски

Дитячі коляски

З проблемою вибору транспорту для малюка стикається кожна молода сім'я, яка очікує дитину. Іноді коляску дарують родичі, бабуся і дідусь новонародженого, але щоб не зазнати розчарування від подарунка, батькам все ж краще доглянути модель заздалегідь і проінформувати рідню про свої уподобання.

Дитячий транспорт повинен бути безпечним і комфортним для малюка, а також зручним для батьків. Деякі батьки вважають за краще заощадити і купити через інтернет або своїх знайомих колишню у використанні дитячу коляску, більшість же вибирає нову модель.

Сьогодні дитячу коляску на будь-який смак купити можна де завгодно, продаж здійснюється як в звичайних точках продажу дитячих товарів, так і в інтернет-магазині. Скільки коштує коляска, залежить від багатьох факторів, починаючи від конструкції, функціональності і закінчуючи матеріалами виготовлення, варто при цьому врахувати, що покупка в інтернеті обійдеться дешевше.

Яку коляску вибрати?

Якщо ви шукаєте модель, яку будете використовувати як для новонародженого малюка, так і в міру його дорослішання, варто придивитися до універсальних виробам, які мають змінні модулі:

  • люльку;
  • прогулянковий блок;
  • автокрісло.

Такий транспорт зручно експлуатувати в будь-який час року, подібні моделі практичні, багатофункціональні, здатні захистити від холоду, вітру і дощу, а досить широкі колеса не застрягнуть в грязі або снігу. Недоліком є ​​досить великі габарити і чималу вагу.

Класична дитяча коляска для новонароджених використовується в період з народження і до шести-семи місяців, поки дитина не починає впевнено сидіти. Такі коляски підходять для тривалих прогулянок на вулиці в будь-який час року, вони добре захищають від вітру і холоду.

Прогулянкові коляски призначені для дітей від півроку до трьох років, в них малюк зможе сидіти і розглядати навколишній світ, а завдяки регульованій спинці зможе прилягти і відпочити. Ці моделі компактні, можуть складатися, їх зручно піднімати по сходах і можна перевозити в автомобілі. Прогулянкові коляски мають ремені безпеки, адже діти дуже рухливі і під час руху можуть спробувати встати або крутитися, а ремені знизять ризик того, що дитина випаде на ходу.

Для виготовлення дитячих речей повинні використовуватися безпечні, екологічні, гіпоалергенні матеріали. Рама зазвичай виготовляється з алюмінію або іншого металу, а зовнішнє покриття - з водовідштовхувальних матеріалів, стійких до впливу ультрафіолетового випромінювання і легко очищаються від пилу і бруду. Внутрішня оббивка робиться з натуральних тканин, вона може зніматися, що полегшить догляд за нею і підтримання чистоти.

Люлька не повинна бути дуже маленькою, щоб мати можливість тепло укутати малюка в зимовий час. Додатковим плюсом буде можливість регулювання висоти ручки, щоб вона відповідала зростанню мами, а також можливість перекидати ручку і міняти напрям руху. Іноді дитина воліє розглядати всі навколо, а в деяких випадках йому хочеться бачити маму.

Коляска повинна оснащуватися гальмом, який може бути ручним або ножним. Надувні колеса з хорошою амортизацією не доставили незручностей при русі по грунтових і нерівних дорогах. При виборі важливо врахувати всі ці особливості і купити модель, найбільш відповідну віку малюка і умов експлуатації виробу. Ціна коляски залежить від сукупності багатьох факторів, таких як функціональність, матеріали виготовлення і якість збірки, яке залежить від виробника.

Де купити якісну недорогу коляску?

Купити дитячу коляску для дитини, що підросла або варіант з люлькою для новонародженого, а також універсальну модель можна за вигідною ціною в інтернет-магазині SM Tools (Україна, Київ) з ​​доставкою по Києву, а також в Житомир, Харків, Дніпро та інші міста України .

Каталог містить великий вибір дитячих колясок, покупець може ознайомитися з характеристиками кожної моделі, отримати уявлення про її зовнішній вигляд і порівняти ціни. Кожен покупець, відвідавши наш магазин, зможе вибрати відповідне виріб, виходячи зі своїх потреб і фінансових можливостей.